VO in Actie: Dankbaar voor 40.000 betogers op het Malieveld!

Meer dan 40.000 stakers lieten op vrijdag 15 maart aan politiek Den Haag weten dat er structureel meer investeringen nodig zijn in het onderwijs. VO in Actie is blij met deze opkomst.

Initiatiefnemer Kim van Strien: “Afgelopen vrijdag stonden ruim 40.000 mensen op het Malieveld om het kabinet te vragen meer te investeren in het onderwijs. Het was een historische staking aangezien het hele onderwijsveld de handen ineen had geslagen. Van basisschool tot aan de universiteiten, overal werd gestaakt.” VO in Actie is blij met de brede steun, ook van leerlingen, studenten en ouders. Helaas heeft het kabinet al laten weten dat zij op dit moment geen extra geld voor investeringen in het onderwijs zal vrijmaken. VO in Actie blijft daarom strijdbaar en komt binnenkort met meer acties. Steun onze inzet! Word gratis lid of doneer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *